Правила за ползване на сайта

Настоящите Правила, Общите условия, Политика за поверителност на личните данни и Политиката за “бисквитките” определят начина на ползване на този сайт. Ако не сте съгласни с условията, уредени в тези документи можете да напуснете сайта.
БТ КОНСУЛТ ООД си запазва правото да актуализира гореизброените документи по всяко време. Ползвайки този сайт, Вие се съгласявате и обвързвате с условията, описани тук.


ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Моля запознайте се с нашата Политика за поверителност на личните данни и получете повече информация относно използването на лична информация, която ни предоставяте.


ВРЪЗКИ КЪМ ТОЗИ САЙТ
Забранено е създаването на връзки към този сайт без изричното съгласие на „БТ КОНСУЛТ“ ООД. Връзките към него не трябва да използват техники, които да представят съдържанието му като свързано с Вашата организация. Забранено е вмъкването на лого или друг знак на търговска марка като част от връзка към този сайт без изричното писмено съгласие на „БТ КОНСУЛТ“ ООД.


СЪДЪРЖАНИЕ НА САЙТА
Съдържанието и функционалността на този сайт (включително текстове, графики, лога, икони, изображения, както и тяхната подредба) се притежават изключително от БТ КОНСУЛТ ООД. Всички права са запазени, освен ако не са изрично преотстъпени от БТ КОНСУЛТ ООД. Разрешено е отпечатването и съхраняването на едно копие на съдържанието и функционалността на този сайт върху един компютър, единствено и само за вътрешна употреба, при условие, че съдържанието не се изменя по никакъв начин и всички бележки за авторски права и собственост на сайта бъдат запазени. Всяко друго копиране, изменение, възпроизвеждане и разпространение на информацията от този сайт (независимо за вътрешни цели или не и независимо с търговска цел или не) е забранено. Забранено е копирането, изменението, качването, свалянето, показването на трети лица с търговска цел или разпространението на код или съдържание от този сайт без изричното съгласие на БТ КОНСУЛТ ООД. Части от информацията на този сайт може да бъде непълна и/или ориентировъчна. БТ КОНСУЛТ ООД може да променя всякаква информация на този сайт по всяко време без предупреждение. Сайтът съдържа интегриран софтуер „Чатбот“. „Чатбот“ е софтуерно решение, а именно виртуален асистент, тип интерактивен въпросник с информация, предоставена на www.btconsult.bg, в едно с вградени бутони и линкове към него, с цел улесняване на комуникацията между БТ Консулт ООД и Клиента. Личните данни събирани през „чатбот“ се обработват и съхраняват съобразно правилата, по които се обработват и съхраняват
личните данни, събирани посредством конвенционалните методи.


ОТГОВОРНОСТ
Информацията на този сайт е с общ характер и не адресира конкретни обстоятелства или изисквания. Съдържанието и функционалността се предлага на ‘as is’ and ‘as available’ basis без никакви изрични или implied гаранции. БТ КОНСУЛТ ООД не поема никаква отговорност за точността, изчерпателността и полезността на съдържанието или всякаква информация публикувана на свързани сайтове или предлагана от трети лица. БТ КОНСУЛТ ООД не поема отговорност за никакви непреки, случайни или други загуби, предизвикани от или по
някакъв начин свързани с употреба на информация от този сайт. Ако имате някакви въпроси по отношение на тези Правила, пишете ни на e-mail: e-mail [email protected] или се свържете с нас чрез фейсбук страницата ни BT Consult.
Дата на публикуване: октомври 2020 г.